Vorige week startten we met één van onze populairste rubrieken: de Toto. Net als vorig seizoen bogen veel bezoekers van VIDB zich over de duels die op het formuliertje stonden.

Dat een wedstrijd voorspellen niet gemakkelijk is, was al duidelijk. En dat bleek ook dit weekend weer. Zo kwamen we veel combinaties tegen die begonnen met een 2, een overwinning voor Spakenburg op Rijnsburgse Boys. De Uien kenden een slechte voorbereiding, maar de equipe van Niek Oosterlee startte het seizoen met een overwinning. Het versloeg de Blauwen met 3-0.

Het tegenovergestelde kwamen we tegen bij Katwijk. De Krombewoners brachten een bezoek aan GVVV en sleepten in de slotminuten een punt uit het vuur. Velen van jullie hadden ingezet op een overwinning van Katwijk.

Verder kwam ook VVSB in competitieverband in actie. Zij beslisten de wedstrijd in extremis. Ter Leede, SJC en Hillegom speelden voor de Districtsbeker. Alleen voor Ter Leede pakte dit goed uit, zij boekten een overwinning op FC Boshuizen. EDO, vorig seizoen competitiegenoot van VVSB, bleek voor SJC een maatje te groot. De elf van Hillegom-coach Bas Naber kwamen niet verder dan een gelijkspel bij Zwanenburg.
uitslagtoto34

Nu komt natuurlijk het belangrijkste van alles. We zullen jullie daarom ook niet langer in spanning houden. Hebben we een winnaar? Helaas moeten we jullie teleurstellen, want de Toto is niet gevallen! Het diner bij Chique & Simpel in Lisse blijft dus nog een weekje staan.

De juiste voorspelling was:
1 – X – 1 – 1 – 1 – X

Morgen verschijnt de tweede editie van dit seizoen op deze site! Dan met een wedstrijd minder.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 17 sept.
Oefenduel
Quick Boys6-2TOGB
Za. 21 sept.
Katwijk0-0Quick Boys
FC Lisse2-4VVSB
FC Rijnvogels3-1Rijsoord
HVC'101-0Valken '68
Soccer Boys1-2Kagia
VVSB (zat.)5-1Nieuwkoop
Rijnsburgse Boys1-1Jong Volendam
ONS Sneek3-3Ter Leede
Van Nispen (zat.)3-1DoCoS
SJC (zat.)2-0Warmunda
TEC1-1Noordwijk
Zo. 22 sept.
SJC14.00Quick '20
Hillegom14.00ASC
Foreholte14.00RKDEO
Altior14.00Teylingen
VSV14.00Van Nispen (zon.)