Het seizoen 2018/2019 was hét seizoen van Jaap Zwetsloot, want hij werd de topscorer van de Bollenstreek. Zijn voorlopige opvolger heet tot op heden Jaap van Duijn, want de Katwijker was dit seizoen al goed voor zes goals in de Hoofdklasse A namens Rijnvogels. 

Naast de Katwijker staan ook Mike van den Ban (vijf goals) en Joel Tillema (vijf goals) in de top drie van ons topscorersklassement. Verder valt het op dat er naast Tillema nog twee spelers van Rijnsburgse Boys in de top tien staan. Jeroen Spruijt en Dani van der Moot staan met vier goals op de gedeelde zesde plek.

Teylingen leverde vorig seizoen met Jaap Zwetsloot de topscorer van het seizoen aan, maar de vervanger van Zwetsloot doet het tot nu toe uitstekend, want ook Sepehr Safi is in de top tien te vinden. Aidan Ryan, die bij competitiegenoot Hillegom speelt, staat met vijf goals ook bij de eerste tien. Het zelfde geldt voor Foreholte’s Toni Arroyo.

Dit seizoen hebben we ook nog een verrassing voor de topscorer van de maand! Die ontvangt namelijk namens Equipo Voetbalreizen een cheque ter waarde van €75,-!

Uiteindelijk staan er op dit moment 106 voetballers in ons klassement. Wil je onze gehele lijst checken? Klik dan hier.

Hoe zat die puntentelling ook alweer precies in elkaar? Zo dus:

Competitie
Zwaarte
Duels
Rekenfactor
Tweede Divisie
2
34
1,53
Derde Divisie
1,8
32
1,46
Hoofdklasse
1,6
30
1,39
Eerste Klasse
1,4
26
1,4
Tweede Klasse
1,2
26
1,2
Derde/Vierde Klasse
1,0
26
1,0

Bij Equipo boek je binnen enkele minuten jou complete voetbalreis. Jij kiest de wedstrijdkaartjes, het hotel en de vlucht. Alles is aan te passen naar je eigen voorkeur, dus je bent en blijft de baas over je eigen voetbalreis. We verzorgen voetbaltrips naar de grote Europese voetballanden zoals Spanje, Italië, Engeland, Duitsland en Portugal. Liever op voetbalreis naar jouw favoriete club? Wat dacht je van toppers als FC BarcelonaLiverpoolTottenham HotspurReal Madrid of Arsenal? Genoeg landen om te bezoeken en genoeg voetbalwedstrijden om te beleven.

Foto: Piet van Kampen

Lees ook:(PREMIUM) – Berry Powel is als een rode wijn

POPULAIRE BERICHTEN