Jullie hebben deze week flink gestemd en het was weer behoorlijk spannend. Toch hebben we ook deze week weer een winnaar van het Equipo Voetbalreizen Moment van de Week. 

Het was met name spannend tussen het huwelijksaanzoek van Van Nispen-trainer Roy Schulpzand bij een voorstelling van Jochem Meyer en een mooie actie van een jeugdspeler van Noordwijk. Uiteindelijk is laatstgenoemde het meest gekozen moment van deze week.

Gefeliciteerd Stijn van Rijswijk! Jij maakt deze maand kans om de maandwinnaar te worden. Dat betekent dat je kans maakt op een waardecheque van Equipo Voetbalreizen.

Bij Equipo boek je binnen enkele minuten jouw complete voetbalreis. Jij kiest de wedstrijdkaartjes, het hotel en de vlucht. Alles is aan te passen naar je eigen voorkeur, dus je bent en blijft de baas over je eigen voetbalreis. We verzorgen voetbaltrips naar de grote Europese voetballanden zoals Spanje, Italië, Engeland, Duitsland en Portugal. Liever op voetbalreis naar jouw favoriete club? Wat dacht je van toppers als FC BarcelonaLiverpoolTottenham HotspurReal Madrid of ArsenalGenoeg landen om te bezoeken en genoeg voetbalwedstrijden om te beleven.

POPULAIRE BERICHTEN