Noordwijk heeft dinsdag op knappe wijze zijn vierde seizoenszege geboekt. De ploeg van Kees Zethof won na een 2-0-achterstand uiteindelijk met 2-3 bij Kozakken Boys. Sander Bosma bekrachtigde de comeback met zijn winnende goal in de 79e minuut. Eerder in de tweede helft hadden ook ploeggenoten Jesper de Vré en Sem van Oosten doel getroffen.

Koploper Quick Boys pakte een punt tegen Kon. HFC. Het werd in Haarlem 1-1. Het venijn zat ‘m in de start van de eerste helft. De man in vorm. Youssef el Kachati, zorgde in de 42e minuut voor de 0-1, maar nog voor rust kwam Kon. HFC langszij. In de tweede helft werd vervolgens niet meer gescoord.

Overtal niet kunnen uitbuiten
FC Lisse speelde bijna driekwart wedstrijd met een man meer, maar verloor op Ter Specke toch van Jong FC Volendam: 2-4. De  bezoekers leidden al na na tien minuten met 0-2. Na iets meer dan een halfuur spelen was de stand alweer in evenwicht door treffers van Jeffrey Klijbroek en Enzo Stroo.

Jong FC Volendam was op dat moment al tot een tiental gereduceerd en dus wilde Lisse erop en erover. De Noord-Hollanders kwamen echter in de 34e minuut op 2-3 en in de 87e minuut zelfs op 2-4.

Kozakken Boys – Noordwijk 2-3 (1-0)
Goals: De Vré, Van Oosten en Bosma

Kon. HFC – Quick Boys 1-1 (1-1)
Goal: El Kachati

FC Lisse – Jong FC Volendam 2-4 (2-3)
Goals: Klijbroek, Stroo