Quick Boys blijft koploper van de Jack’s League. De Katwijkers wonnen zaterdag in een duel waarin geen supporters welkom waren met 4-2 van Jong FC Volendam. Youssef El Kachati tekende voor twee treffers, de 1-0 en de 4-1, en is de nieuwe topscorer van de Jack’s League met acht goals.

Quick Boys kende een droomstart en leidde al na elf minuten met 2-0 door goals van El Kachati en Jim Beers. Volendam deed in de 29e minuut wat terug met een vrije trap van grote afstand, maar even daarna herstelde Ravelino Junte de marge van twee.

In de tweede helft deed El Kachati namens Quick Boys nog een duit in het zakje (4-1) en onderscheidde doelman Paul van der Helm zich door een zelf veroorzaakte strafschop te stoppen. Vlak voor tijd wisten de bezoekers alsnog een tweede treffer te maken, het was slechts een goal voor de statistieken.

Quick Boys – Jong FC Volendam 4-2 (3-1)
Goals: El Kachati (2), Beers, Junte

Archieffoto: Orange Pictures