De spanning is nog altijd om te snijden in de top tien van het Equipo Voetbalreizen topscorersklassement, maar we hebben wel een nieuwe leider. Daarnaast mogen we nog een andere speler verwelkomen in de top tien.

Felitciano Zschusschen stond een aantal weken bovenaan, maar inmiddels heeft Jaap van Duijn zichzelf als nieuwe nummer één gebombardeerd. De aanvaller van FC Rijnvogels scoorde tweemaal in de met 1-3 gewonnen uitwedstrijd tegen DUNO. Hij is de enige speler die er nu tien in heeft liggen.

Verder maakte Niels van Veen een hattrick voor Hillegom. Hij schoot zijn team naar een 0-3 overwinning en zichzelf ook naar een plek in de top tien in het topscorersklassement. Van de top tien scoorden ook Robert Steemers (Ter Leede) en Tommy Bekooij (Quick Boys). Met twee treffers maakte Jaco van der Bent van Valken ’68 ook een flinke sprong op de ranglijst. Van een plek ergens tussen de 110 en 120, belandde hij door z’n doelpunten zomaar in de top vijftig.

De volledige lijst met topscorers in de Duin- en Bollenstreek vind je hier. In de lijst staan momenteel 141 voetballers.

Hoe zat die puntentelling ook alweer precies in elkaar? Zo dus:

Competitie
Zwaarte
Duels
Rekenfactor
Tweede Divisie
2
34
1,53
Derde Divisie
1,8
32
1,46
Hoofdklasse
1,6
30
1,39
Eerste Klasse
1,4
26
1,4
Tweede Klasse
1,2
26
1,2
Derde/Vierde Klasse
1,0
26
1,0

Bij Equipo boek je binnen enkele minuten jouw complete voetbalreis. Jij kiest de wedstrijdkaartjes, het hotel en de vlucht. Alles is aan te passen naar je eigen voorkeur, dus je bent en blijft de baas over je eigen voetbalreis. We verzorgen voetbaltrips naar de grote Europese voetballanden zoals Spanje, Italië, Engeland, Duitsland en Portugal. Liever op voetbalreis naar jouw favoriete club? Wat dacht je van toppers als FC BarcelonaLiverpoolTottenham HotspurReal Madrid of Arsenal? Genoeg landen om te bezoeken en genoeg voetbalwedstrijden om te beleven.

Lees ook: El Idrissi over zijn leven als ondernemer: „Ik ga voor het hoogst haalbare’’

 

POPULAIRE BERICHTEN