Na FC Lisse, Noordwijk en Ter Leede is ook FC Rijnvogels uitgeschakeld in de voorronde van de KNVB-beker.  In eigen huis verloor de ploeg van Thomas Duivenvoorden met 2-4 van het Brabantse UNA. Virgil Tjin-Asjoe en Jaap van Duijn scoorden voor de Katwijkers. VVSB werd al een ronde eerder uitgeschakeld.

FC Rijnvogels opende na een half uurtje voetballen de score na een slalom door de Brabantse verdediging. Met die tussenstand gingen de twee ploegen ook rusten. Daarna trok UNA op het scorebord de wedstrijd naar zich toe met twee goals. Van Duijn scoorde met nog zo’n twintig minuten op de klok wel de 2-2, maar een minuut later stond FC Rijnvogels alweer achter. Drie minuten voor tijd deelde UNA de genadeklap uit: 2-4.

FC Rijnvogels – UNA 2-4 (1-0)
Goals: Tjin-Asjoe, Van Duijn

Archieffoto: Piet van Kampen