De finish is nog ver. De winterstop is slechts een tussenfase. Maar Niels van Veen, spits van sv Hillegom, mag een klein feestje vieren. De aanvaller schoot andermaal uit z’n slof zondag tegen Concordia. Mede dankzij twee goals van zijn voet wonnen de Hillegommers met 2-6 in Delft.

Vlak voor de winterse break ging Van Veen z’n concurrent Jaap van Duijn voorbij bij FC Rijnvogels. Ook VVSB-aanvaller Felitciano Zschusschen kroop na twee goals tegen Harkemase Boys weer een klein beetje omhoog.

Sowieso vallen er enkele namen op in onze topscorerslijst. Hillegom-aanvaller Maik van Zanten is met een hattrick de top tien in gevlogen. Ook opvallend: VVSB (zat.)-aanvaller Mike Taskin blijft makkelijk scoren en staat inmiddels alweer in onze top twintig met acht goals.

De volledige lijst met topscorers in de Duin- en Bollenstreek vind je hier. In de lijst staan momenteel 157 voetballers.

Hoe zat die puntentelling ook alweer precies in elkaar? Zo dus:

Competitie
Zwaarte
Duels
Rekenfactor
Tweede Divisie
2
34
1,53
Derde Divisie
1,8
32
1,46
Hoofdklasse
1,6
30
1,39
Eerste Klasse
1,4
26
1,4
Tweede Klasse
1,2
26
1,2
Derde/Vierde Klasse
1,0
26
1,0

Bij Equipo boek je binnen enkele minuten jouw complete voetbalreis. Jij kiest de wedstrijdkaartjes, het hotel en de vlucht. Alles is aan te passen naar je eigen voorkeur, dus je bent en blijft de baas over je eigen voetbalreis. We verzorgen voetbaltrips naar de grote Europese voetballanden zoals Spanje, Italië, Engeland, Duitsland en Portugal. Liever op voetbalreis naar jouw favoriete club? Wat dacht je van toppers als FC BarcelonaLiverpoolTottenham HotspurReal Madrid of Arsenal? Genoeg landen om te bezoeken en genoeg voetbalwedstrijden om te beleven.

Foto: Kees Jonker

POPULAIRE BERICHTEN