Naast onze verslaggevers laten we de komende tijd ook een aantal (club-)fotografen op het seizoen terugblikken en hun favoriete foto kiezen. Dit kan een actiefoto zijn, een foto die vreugde uitstraalt, of misschien juist iets emotioneels. In aflevering vijf Johanna Wever, clubfotografe van SJC. 

Ook ik kreeg van VIDB de vraag om mijn favoriete foto in te sturen. Dus weer achter de computer gekropen, terwijl ik er net achter vandaan ben. Ik heb dit seizoen lang genoeg de gelegenheid gehad om mooie foto’s te maken. Voldoende fotomomenten van feestjes in het veld. Het vriendenteam deed het met en voor elkaar. Daarom kies ik voor het vieren van een doelpunt in de laatste wedstrijd van de nacompetitie en dus weer een stapje dichter naar de Hoofdklasse. De foto staat symbool voor de uitstekende sfeer en teamgeest.

Ik kan me ook een opmerking herinneren van een SJC-supporter en vader van een van de spelers van het eerste. Net voor een wedstrijd begon. ,,Hallo Johanna, wat zien we tegenwoordig vaak de keeper op de foto. Mag dat mag hoor. Wees maar trots op hem.”

Dus ja ook een foto met een dubbele lading. Mijn zoon, keeper Kevin Schelvis, die een fantastische redding maakt in de wedstrijd Nieuwerkerk – SJC. De clubfotografe Johanna Wever die een technische foto kan maken die haar daarnaast als moeder van oor tot oor laat glimmen.

DSC03357-bewerkt-2

 


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Bewerken
Di. 17 sept.
Oefenduel
Quick Boys6-2TOGB
Za. 21 sept.
Katwijk0-0Quick Boys
FC Lisse2-4VVSB
FC Rijnvogels3-1Rijsoord
HVC'101-0Valken '68
Soccer Boys1-2Kagia
VVSB (zat.)5-1Nieuwkoop
Rijnsburgse Boys1-1Jong Volendam
ONS Sneek3-3Ter Leede
Van Nispen (zat.)3-1DoCoS
SJC (zat.)2-0Warmunda
TEC1-1Noordwijk
Zo. 22 sept.
SJC3-2Quick '20
Hillegom5-1ASC
Foreholte3-2RKDEO
Altior1-3Teylingen
VSV1-1Van Nispen (zon.)