FC Lisse heeft zaterdag in extremis naast een zege in de eerste competitiewedstrijd gegrepen. De Lissenaren incasseerden in blessuretijd de gelijkmaker van TOGB: 1-1.

De thuisploeg had het overwicht in de eerste helft en beloonde zich kort voor rust met een treffer. Lesley Bakker drukte af in de 43e minuut: 1-0.

Gaandeweg de tweede helft kwam FC Lisse wat meer in de verdrukking. Goalie Swen Verswijveren verrichtte na een uur spelen nog een knappe redding, maar een clean sheet kwam er uiteindelijk op de valreep niet.

In de 93e minuut viel de gelijkmaker, waardoor FC Lisse met een kater de kleedkamer opzocht.

FC Lisse – TOGB 1-1 (1-0)
Goal: Lesley Bakker