Het weer is verbeterd, en de zonnestralen hebben het plezier op de voetbalvelden een positief effect gegeven. Althans, dat baseren we op de fraaie foto’s die we mochten ontvangen voor de Foto van de Week. Dank daarvoor. Uiteindelijk is deze fraaie selectie het gevolg. En omdat we moeilijk konden kiezen: niet de gebruikelijke drie maar vier foto’s. 

De winnaar krijgt een heerlijke taart van Bakkerij Gebr. Van Tilburg uit Rijnsburg met daarop de winnende foto. Welke vind jij de mooiste? Stemmen kan via de reacties hieronder, via de mail (foto@voetbalindebollenstreek.nl) of onze sociale media (Facebook, Twitter, Instagram). Je hebt tot woensdagavond twaalf uur.

Foto 1: Overleg op hoog niveau!

Het oog is in eerste instantie gericht op de rechterkant van de foto, met daarbij het juichende jongetje. Maar deze plaat vertelt meer verhalen. Kijk bijvoorbeeld naar het midden van de foto, waar tussen alle vrolijkheid door overleg op hoog niveau wordt gevoerd. Neef en nicht, de een net 4, de ander bijna 4, nemen op serieuze toon de belangrijkste bijzaak van het leven door. Of zouden ze het over andere dingen hebben? (Foto: ingestuurd door Petra van der Laan)

Foto 2: Mama even te grazen nemen!

Het moederschap is prachtig en biedt vele mooie en onvergetelijke momenten. Dat zal iedere moeder beamen. Toch zijn er ook minder fraaie kanten. Als je bijvoorbeeld als voetbalmama mee gaat trainen, een partijtje verliest en vervolgens op je knieën op de doellijn plaats moet nemen voor ‘kontje trappen’. Dit opvallende tafereel had plaats bij de kabouters van FC Rijnvogels. (Foto: ingestuurd door Jeanette van Veen)

Foto 3: Hulde voor de ongeslagen kampioenen!

Wat een schitterend weekend voor de JO13-selectie van Quick Boys. Zowel het eerste als tweede team eisten zaterdag de titel in hun afdeling op en behoort daarmee tot de vroegste kampioenen van het seizoen. Het knappe bovendien: beide teams deden dat met een ongeslagen status. Dat is naast een felicitatie ook een compliment waard. Hulde mannen. (Foto: ingestuurd door Vincent van der Plas)

Foto 4: The men with the shadow!

Fotograferen met veel zon, het blijft altijd een uitdaging. Deze fotograaf wist desondanks een kunststukje af te leveren. In eerste instantie lijkt alleen een SJC’er te zien. Maar bij nadere bestudering blijkt er ook een VVSB-speler betrokken. The man with the shadow was te gast op een zonovergoten Boekhorst, de thuishaven van VVSB. (Foto: ingestuurd door Per Warmerdam)


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 17 sept.
Oefenduel
Quick Boys6-2TOGB
Za. 21 sept.
Katwijk0-0Quick Boys
FC Lisse2-4VVSB
FC Rijnvogels3-1Rijsoord
HVC'101-0Valken '68
Soccer Boys1-2Kagia
VVSB (zat.)5-1Nieuwkoop
Rijnsburgse Boys1-1Jong Volendam
ONS Sneek3-3Ter Leede
Van Nispen (zat.)3-1DoCoS
SJC (zat.)2-0Warmunda
TEC1-1Noordwijk
Zo. 22 sept.
SJC3-2Quick '20
Hillegom5-1ASC
Foreholte3-2RKDEO
Altior1-3Teylingen
VSV1-1Van Nispen (zon.)