Zoals gevreesd heeft Max Ossendrijver aan het nacompetitieduel met DOVO een zware blessure overgehouden. De enkel van de verdediger is gebroken.

Het noodlot sloeg voor Ossendrijver in Veenendaal toe in de slotfase. De linkspoot landde verkeerd na een kopduel en schreeuwde het direct uit van de pijn. Ossendrijver werd vervolgens per brancard van het veld gedragen.

Sterk eerste seizoen
Ossendrijver kwam afgelopen zomer over van Olympia Haarlem en was bezig aan een sterk eerste seizoen. VIDB sprak in maart uitgebreid met Ossendrijver, die toen aangaf zich lekker te voelen op de Boekhorst. “VVSB heeft een voetballende ploeg. We zoeken vaak van achteruit de oplossing. Dat ligt mij wel. Ik ben zelf lang en moet het van mijn kracht en duels hebben. Daarnaast zoek ik graag een crosspass en leg ik de bal het liefst achter de laatste linie.”

VVSB verloor de heenwedstrijd van het tweeluik met DOVO op Panhuis met 1-0. Vandaag (zaterdag) is de return, om 18:00 uur. In totaal moeten drie rondes overleefd worden om in aanmerking te komen voor een Tweede Divisie-ticket

Lees ook: VVSB nipt onderuit tegen DOVO bij start nacompetitie
Check ook: Ossendrijver, een grote onbekende bij VVSB: ‘Tijdens het carnavallen wel herkend’

POPULAIRE BERICHTEN