Na een jaar afwezigheid keren Alain van Kesteren en Rick Verdegaal terug bij Kagia. De spelers van FC Lisse besloten vorig seizoen om de Kikkerbeetstraat te verlaten en terug te keren op Ter Specke. Nu bewandelen ze weer de omgekeerde weg.

Verdegaal is een speler die het beste tot zijn recht komt in de laatste linie. Bij voorkeur in het centrum. Van Kesteren is een echte afmaker en moet komend seizoen de strijd aangaan met Dirk-Jan Ligtenberg en Joey van Beelen voor een plek voorin.

Het tweetal is de tweede en derde aanwinst voor de ploeg van nieuwbakken trainer René Ras. Eerder versterkten de Lisserbroekers zich met Joost Meiland.

Daarnaast meldt Kagia dat rechtsback Ajay Malhi vertrekt richting VVC uit Nieuw-Vennep. De verdediger slaagde er de afgelopen seizoenen niet in om een vaste plek in het elftal van Anton Wijsman te veroveren.

Kagia

Blijft: Joey van Beelen, Tom Hoejenbos, Sander Hogervorst, Roy Hogewoning, Jesper Imanse, Rens Lamboo, Dirk Jan Ligtenberg, Glenn Lobbezoo, Luuk van Paridon, Kevin Robelus, Tijs van der Schinkel, Timo Sluymer, Stefan Tibboel, Pascal Timmermans, Sam van der Veek

Nieuw: Rene Ras (trainer, Van Nispen (zon.)), Joost Meiland (SV Hillegom), Alain van Kesteren, Rick Verdegaal (beiden FC Lisse 2)

Vertrekt: Anton Wijsman (trainer, n.n.b), Mats Warmerdam (VVSB (zat.)), Ajay Malhi (VVC).

Foto: Johanna Wever

Lees ook: ‘Foreholte trekt wederom speler van UVS aan’ 


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Din. 15 okt.
Oefenwedstrijden
FC Lisse 1-1Quick Boys
Don. 17 okt.
VVSB20.00RKVV DEM
Zat. 19 okt.
Docos 14.30Kagia
Van Nispen (zat.) 14.30Soccer Boys
Valken'68 14.30RCL
VVSB (zat.) 14.30 FC VVC
FC Boshuizen 14.30Warmunda
Zon. 13 okt.
SDO14.00SJC
Forholte 14.00VV Wilhelmus
Hillegom 14.00HMSH
Teylingen 14.00HVV
VVH/Velserbroek 14.00Van Nispen (zon.)