FC Rijnvogels heeft de oefenwedstrijd tegen Swift met 2-2 gelijkgespeeld. De bezoekers uit Amsterdam kwamen in de eerste helft met 0-2 voor, maar in de tweede helft wist het elftal van trainer Thomas Duivenvoorden veerkracht te tonen. Door twee benutte penalty’s van eerst Jaap van Duijn en zes minuten voor tijd van Maarten Reyneveld, eindigde het duel in 2-2.

Beide ploegen kwamen afgelopen weekend niet in actie doordat er een coronabesmetting was geconstateerd bij de tegenstander. De Katwijkers zouden het in de Hoofdklasse A eigenlijk opnemen tegen Zwaluwen en Swift zou in de Hoofdklasse B de degens kruisen met Eemdijk. Komend weekend staat er voor FC Rijnvogels een thuisduel op de rol met Jodan Boys.

FC Rijnvogels – Swift 2-2 (0-2):
Goals: Van Duijn, Reyneveld