SJC heeft in een spectaculaire wedstrijd met 3-4 verloren tegen Hollandia. De Noordwijkers gingen met een 0-2 achterstand de rust in, kwamen zelfs nog op een 3-2 voorsprong, maar zagen de bezoekers in de slotseconden langszij komen: 3-4.

Foreholte won thuis het ‘vriendenduel’ tegen ROAC met 4-2. De twee ploegen hebben, ongeacht de eindstand, er in de loop der jaren een gewoonte van gemaakt met elkaar uit eten te gaan na afloop van het duel.

In dezelfde Tweede Klasse speelde Teylingen gelijk tegen KDO. Ook Hillegom en FC Uitgeest deelden de punten een klasse hoger. De bezoekers eindigden de wedstrijd met negen man. Hillegom stond, net als SJC in de negentigste minuut nog op een voorsprong

In de Derde Klasse heeft Van Nispen goede zaken gedaan in de strijd tegen degradatie. De ploeg van René Ras won thuis met 4-1 van FC Rijnland, de nummer vier van de competitie. Warmunda verloor de burenruzie met ASC met 3-0.

SJC – Hollandia 3-4 (0-2)
Goal: Van der Zalm (2x), Duindam

sv Hillegom – FC Uitgeest 1-1 (0-0)
Goal: Van Leeuwen

KDO – Teylingen 2-2 (1-2)
Goals: Hulsbosch, J. Zwetsloot

Foreholte – ROAC 4-2 (3-2)
Goals: Geerlings, Admiraal, T. Arroyo, Nolles