FC Lisse en Quick Boys hebben dinsdagavond beide een oefenduel niet in winst kunnen omzetten. Lisse ging met 3-2 onderuit bij eerstedivisionist Telstar, terwijl Quick Boys een remise overeenkwam met GHC: 1-1.

Bij Telstar verdedigde Lissenaar Wesley Zonneveld het doel. De Velsenaren leidden bij rust met 2-0 en liepen na de thee via Shabir Isoufi uit naar 3-0. Vervolgens kwam Lisse sterk terug. Na zelf eerst een penalty gemist te hebben, scoorde Hanne Hagary de 3-1. Thierry Monteny maakte vervolgens ook nog de 3-2, maar verder kwam Lisse niet meer.

De oefenwedstrijd zou eigenlijk in Lisse gespeeld worden, maar werd verplaatst naar Velsen omdat het hoofdveld op Ter Specke door de regenval niet bespeelbaar was. Lisse heeft veel spelers met een Telstar-verleden in de selectie. Ook trainer Misha Salden verdedigde in de nadagen van zijn carrière jarenlang de clubkleuren van de Velsense trots.

Quick Boys slaagde er tegen de Leidse eersteklasser GHC niet in vertrouwen te tanken. Het duel eindigde op Nieuw Zuid in 1-1. Derek van der Plas zette de Katwijkers in de 64e minuut op voorsprong. Een kwartier voor tijd kwamen de Leidenaars door een verdedigingsfout langszij. Quick Boys treft zaterdag Sparta Nijkerk, de koploper van de Hoofdklasse A. Topklasser Lisse krijgt GVVV op bezoek.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Wie maakt de meeste goals?

Programma & Uitslagen

Za. 23 feb.
Scheveningen14.30VVSB
Noordwijk14.30ASWH
Jong FC Groningen14.30FC Lisse
DSO14.30Valken '68
VVSB (zat.)14.30Van Nispen (zat.)
Kagia14.30Koninklijke HFC
Van Nispen (zat.)1-1Blauw-Zwart
VVSB (zat.)1-0Nieuwkoop
Pancratius3-5Kagia
Kozakken Boys2-1Rijnsburgse Boys
Quick Boys2-1SteDoCo
VVSB1-3Katwijk
Zo. 17 feb.
Zeeburgia3-2Hillegom
Foreholte2-3GDA
Teylingen1-1KDO
WVC1-2Van Nispen (zon.)
Voorschoten '975-1Warmunda