Kasper Michel blijft actief op de Kooltuin. De verdediger heeft voor een jaar bijgetekend bij FC Rijnvogels. Zodoende gaat Michel op voor een vijfde seizoen in Katwijkse dienst.

De contractverlenging van Michel is een opsteker voor de beleidsbepalers van FC Rijnvogels: de rechtspoot is een belangrijke kracht achterin. Daarnaast gaan al de nodige spelers de Kooltuinbewoners verlaten: met Neville Ogidi Nwankwo (Quick Boys) en Willem Schonenberg (nog onbekend) vertrekken reeds twee verdedigers.

Michel werkt voor de tweede keer in zijn voetballeven met Dogan Corneille – ook al zijn trainer bij Noordwijk. Op de Duinwetering brak de Voorschotenaar nooit echt helemaal door, waarna hij via Alphense Boys in de zomer van 2020 bij FC Rijnvogels belandde.

Gebroken jukbeen
De 31-jarige Michel werd met de Katwijkers in het seizoen 2021/2022 kampioen en sindsdien komt FC Rijnvogels uit in de Derde Divisie. In de laatste fase voor de winterstop zat Michel wel in de lappenmaand. Hij brak in november bij het maken van een doelpunt tegen IJsselmeervogels (3-0) zijn jukbeen, maar is inmiddels weer hersteld.

Headerfoto: Orange Pictures
Foto in artikel: EWLOnline

Lees ook: Kasper Michel: een zekerheidje in de defensie van FC Rijnvogels

POPULAIRE BERICHTEN