SJC heeft zich zondag gerevancheerd voor de zeperd van vorige week tegen Nieuwkoop. De Noordwijkers waren voor eigen publiek met 4-2 te sterk voor CVV Zwervers. Richard Versteden was met drie treffers de grote man. Omdat Magreb ‘90 ook won, bleef het verschil met de koploper vier punten.

SJC begon bijzonder sterk aan het duel en kwam al in de tweede minuut op voorsprong via Versteden. Door goals van nogmaals Versteden en Guus van der Hoeven ging SJC met een comfortabele voorsprong aan de thee. Kort in de tweede helft tekende Versteden voor zijn derde goal van de middag. Zwervers wist met twee tegentreffers de stand nog een draaglijk aanzien te geven.

De zondagtak van FC Lisse sleepte op de valreep een punt binnen tegen Meerburg. Patrick Schaap schoot in blessuretijd uit een strafschop de 2-2 binnen. Een halfuur eerder had Tom ten Have al de aansluitingstreffer gescoord. Meerburg leidde na 52 minuten met 0-2. Achtervolger Den Hoorn won wel en verkleinde het verschil met lijstaanvoerder Lisse tot vijf punten.