Hillegom heeft opnieuw gewonnen in de Tweede Klasse C. Dit keer moest ASC uit Oegstgeest eraan geloven. De ploeg van Ron Bouman won met 0-3. Jeroen Dedel maakte de eerste twee goals voor rust. Maik van Zanten zette de eindstand op het scorebord. SJC kwam zondag niet in actie. De wedstrijd tegen Velsen werd afgelast.

Verder verloren Foreholte, Teylingen en Van Nispen (zon.) deze zondagmiddag. Pascal de Ridder scoorde voor Teylingen nog wel twee keer, maar z’n beide treffers waren niet goed genoeg voor de thuiswedstrijd tegen Altior. De Sassenheimers verloren met 2-4. Foreholte kwam tegen RKDEO met 3-0 achter, maar nadat de Voorhouters met elf tegen tien kwamen te staan, kwam de ploeg nog terug tot 3-2. Daar bleef het bij.

Van Nispen (zon.) kwam in eigen huis nog met 1-0 voor, maar liet de overwinning in het laatste kwartier uit z’n handen glippen. Na 77 minuten spelen kwam VSV op gelijke hoogte. In de 90e minuut sloop VSV er alsnog met een driepunter vandoor. Tot overmaat van ramp maakten de bezoeker in blessuretijd ook nog de 1-3.