Hillegom heeft de terugkeer in de Eerste Klasse opgeluisterd met een knappe 3-4 overwinning bij DSOV. De ploeg van Ron Bouman ging met 2-2 rusten, maar kon na rust de de winst naar zich toetrekken. Voor de Hillegommers waren Niels van Veen, Tom Tebbens en tweemaal Maik van Zanten trefzeker. De andere drie ploegen uit onze regio hadden een slechte zondag.

SJC verloor op bezoek bij De Zouaven met 2-1. Alle doelpunten werden al voor rust gemaakt. Voor de Noordwijkers scoorde Martijn van Trigt. Halverwege de tweede helft moest de ploeg van Marcel IJzendoorn echter met tien man verder door een rode kaart van Melvin van Stijn en kon het niet meer voorkomen dat er werd verloren.

Foreholte heeft in een doelpuntrijke wedstrijd de seizoensouverture tegen sv DIOS met 2-5 verloren. De Voorhouters gingen nog met 2-1 rusten door twee doelpunten van Rick Brabander, maar na de rust ging het mis voor de ploeg van Frank Bloemheuvel.

De tweede helft lag overigens wel even stil doordat de scheidsrechter van dienst niet verder kon door een hamstringblessure. Gelukkig was er een andere scheidsrechter op het sportpark aanwezig die de wedstrijd verder af kon maken. RKVV Teylingen verloor ook haar eerste competitiewedstrijd van het seizoen. Op bezoek bij HVV werd met 1-0 verloren.

De Zouaven – SJC: 2-1 (2-1)
Goals: Van Trigt

Bijz: rode kaart Melvin van Stijn

DSOV – Hillegom: 3-4 (2-2)
Goals: Van Zanten (2x), Tebbens, Van Veen

Foreholte – DIOS: 2-5 (2-1)
Goals: Rik Brabander (2x)

HVV – Teylingen: 1-0 (1-0)