Hoek zal het woensdag zonder z’n supporters moeten doen bij de veelbesproken penaltyreeks tegen FC Lisse. Dat meldt Omroep Zeeland. De voorzitter van de supportersvereniging van de Zeeuwen heeft dat aan het bestuur van Hoek laten weten.

De supporters wilden graag aanwezig zijn bij het slotstuk van de penaltysoap maar zien daar toch vanaf na berichten op social media. ,,Daaruit bleek dat we waarschijnlijk niet vriendelijk worden ontvangen. Daarom hebben we besloten om het niet bewust op te zoeken. We gaan het in de kantine kijken.”

Fox Sports zal de penalty’s in de eerste ronde van de KNVB-beker die FC Lisse en Hoek woensdag nemen live uitzenden via hun pagina op Facebook.

Scheidsrechter
Overigens is Voorhouter Allard Lindhout aangesteld als scheidsrechter voor de penalty’s, zo laat hij aan VIDB weten. Daarmee is Marc Nagtegaal, die scheidsrechter was tijdens de veelbesproken ABBA-penaltyreeks van de wedstrijd afgehaald.

De strafschoppen worden komende woensdag om 21.00 uur genomen op Ter Specke. Hoek reist met de volledige selectie af naar Lisse.

Lees ook: ‘Besluit rechter: penaltyserie FC Lisse – Hoek moet opnieuw’


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Din. 15 okt.
Oefenwedstrijden
FC Lisse 1-1Quick Boys
Don. 17 okt.
VVSB1-0RKVV DEM
Zat. 19 okt.
Docos 1-1Kagia
Van Nispen (zat.) 0-2Soccer Boys
Valken'68 5-4RCL
VVSB (zat.) 3-4 FC VVC
FC Boshuizen 1-6Warmunda
Zon. 13 okt.
SDO14.00SJC
Forholte 14.00VV Wilhelmus
Hillegom 14.00HMSH
Teylingen 14.00HVV
VVH/Velserbroek 14.00Van Nispen (zon.)