AFC v VV Katwijk 2e Divisie (Jack's League)

Katwijk is woensdagavond tegen de eerste nederlaag van het seizoen aangelopen. De Katwijkers gingen in Amsterdam met 1-0 onderuit bij AFC. Raily Ignacio tekende in de 61e minuut voor de enige treffer van de wedstrijd.

Na een redelijk gelijkopgaande eerste helft was het halverwege 0-0. In het openingskwartier van de tweede helft kreeg de regerend kampioen een aantal kansen, maar de openingstreffer bleef uit. Het was voor Katwijk extra wrang dat aan de overzijde Ignacio wel toesloeg: 1-0. De spits werd diepgestuurd en faalde niet vrij voor Katwijk-doelman Jean-Paul van Leeuwen.

Katwijk probeerde nog wel langszij te komen, maar slaagde daar ondanks de nodige wissels en een kans voor Ahmed El Azzouti niet in.

AFC – Katwijk 1-0 (0-0)

Check ook: FC Lisse wint derby bij Noordwijk na spectaculaire slotfase