Daar zijn we weer! Deze week behandelen we de instagram-feed van Ter Leede-speler Marc de Kruijs. We weten van hem dat hij snel is en goed uit de voeten kan op de flanken, maar wat weten we nog niet van hem? In ieder geval kom je d’r achter wie z’n vriendin is, hoe hij zijn debuut voor Ter Leede heeft beleefd en waarom hij mentaal zo enorm sterk is! 


Foto 1: In actie tijdens zijn debuut voor Ter Leede

,,Ik kan me dit nog goed herinneren. Dit was tegen Haaglandia voor de competitie. Ik begon dat seizoen in de A1 en ik kwam voor de winterstop nog bij het eerste. Ik kwam erin voor Jeffrey Bok en ik was best wel dreigend, aanwezig en maakte veel acties. Het leuke was, dat ik na de wedstrijd werd verkozen tot ‘Man of the Match’.Wat misschien wel grappig is om te weten: als je dat werd dan mocht je bij de Subway een broodje halen, haha.”

,,Eigenlijk ben ik dat seizoen al vrij snel in de basis gekomen en er nooit meer uitgegaan. Het jaar voordat ik mijn debuut maakte, scheurde ik m’n kruisbanden af..  Ik heb daarom voor dit moment 14 maanden moeten revalideren. Toch heb ik er toen geen moment aan gedacht dat ik Ter Leede 1 niet zou halen. Het was een mentale klap, maar ik ben er overheen gekomen. In dit jaar werd de A1 ook nog eens kampioen, dus dat was extra leuk.”

Foto 2: Op het strand met zijn vriendin! 

,,Ze heet Eline en ze woont ook in Sassenheim. Ik ga nu al bijna vier jaar met d’r! De tijd gaat best snel.. Ik heb het al vanaf m’n zestiende met haar en ik ben nog steeds helemaal verliefd. Ik ken haar van school, van het Rijnlands Lyceum. Of het liefde op het eerste gezicht was? Ik zag haar lopen en ik dacht: Dat wordt mijn vriendin, haha.”

,,Ze is beginnend blogger. Dat vindt ze leuk om te doen. Ze houdt ook van fotografie. Het was grappig, want ze moet ook wel eens bedrijven promoten via haar Instagram. Als ik met haar ben hoef ik gelukkig geen blogs of vlogs met d’r te kijken. We doen eigenlijk altijd wel wat leuks of iets relaxed.”

Foto 3: Een typische actie buitenom van Marc de Kruijs. 

,, Dit is een foto van mij in actie. Of dit typisch een actie voor mij is? Ja, ik denk het wel. M’n mannetje voorbij gaan en hem niet meer terugzien. Maar zie je wat er zo grappig is aan deze foto? Ik heb een masker op. Ik had m’n neus gebroken, maar ik wilde alsnog graag spelen.”

,,Ik heb een paar weken met dat ding op gespeeld, maar ik kan je vertellen dat het niet beviel. Je ziet echt bijna niks met zo’n ding op.”

,,Het klopt dat ik dit seizoen nog niet alles heb gespeeld.. De concurrentie is  weer wat groter geworden, maar dat hoort erbij. Vorig jaar was misschien pas echt m’n definitieve doorbraak. Ik maak me in ieder geval nog geen zorgen.”

 De Insta-rondo van Marc de Kruijs! 

POPULAIRE BERICHTEN