Terug van weggeweest: de Insta-rondo. We nemen een kijkje in de Instagram feed van Hanne Hagary. De middenvelder keerde deze zomer terug op Ter Specke nadat hij successen behaalde met IJsselmeervogels. De aanvaller annex aanvallende middenvelder speelde in z’n actieve carrière ook voor Excelsior, Feyenoord en Almere City FC.

Foto 1: Het kampioenschap in de Derde Divisie met IJsselmeervogels.

,,Dit is het kampioenschap in de Derde Divisie met de Vogels. Tijdens mijn laatste seizoen bij IJsselmeervogels. Dan is het natuurlijk mooi om het na drie jaar af te sluiten met een kampioenschap.”

,,Ik weet niet of ik daar mijn beste periode heb gehad. Ik denk dat het wel bij Lisse was. Vooral het laatste seizoen in Lisse was destijds zwaar, omdat ik veel geblesseerd was. Ik heb toen de stap gemaakt naar de Vogels, omdat ik voor de prijzen wilde spelen. Dat is met een beker en een kampioenschap wel aardig gelukt. “

,,Deze foto is natuurlijk ook speciaal, omdat mijn vriendin er op staat! De vriendinnen van de spelers mochten na de wedstrijd het veld op en toen hebben we deze foto gemaakt. Zij is elke wedstrijd bij en steunt me altijd. Of het nou met het voetbal is of iets anders, ze is er altijd voor me.”

Foto 2: Afgelopen zomer werd Hagary voor de tweede keer vader. 

,,Dit was de eerste dag in het ziekenhuis. Mijn vrouw was namelijk net bevallen. Dit is geen foto die bij ons thuis ergens staat, omdat we al een mooie collage hebben. Hier staan we echt als gezin op, dus daarom is het een speciale foto.”

,,Het is natuurlijk fantastisch dat je voor de tweede keer zoiets moois mag meemaken. Het blijft mooi en speciaal om dit mee te maken, ook al wist ik bij de tweede keer wel wat ik kon verwachten. Het zijn twee meisjes die ik heb en ze heten Dalí en Avie. Ja, ik denk dat 2017 wel een mooi jaar was voor mij. Ik heb twee prijzen gepakt dit jaar, haha.”

Foto 3: Hagary stijlvol in actie tijdens zijn eerste periode in Lisse. 

,,Lenigheid noemen ze dat hé? haha. Ik ben nog steeds best wel lenig. Ik heb vroeger aan vechtsport gedaan, dus vandaar dat ik zo lenig ben geworden. Dit was in een wedstrijd tegen Barendrecht. Uiteindelijk pikte ik de bal ook nog eens op uit de lucht.”

,,Ik ben toentertijd van Almere City naar FC Lisse gegaan. Dat was toen geen moeilijke keuze, nee. Bij Almere trainden we zeven keer per week en bungelden we een beetje onderaan. Uiteindelijk moet je als speler een keuze maken of je dat wel wilt. Ik twijfelde sowieso al om een maatschappelijke carrière te starten.”

,,Ik denk dat je als speler gewoon realistisch moet zijn. Dat ik nu bij Lisse ben teruggekomen is geen toeval. Ik had al veel contacten met mensen van Lisse, dus dat maakte het wel makkelijker om hier terug te keren. Ze weten wat ze aan me hebben en ik weet wat ik aan hun heb. De keuze was snel gemaakt.”

,,Het valt wel mee hoeveel bekenden er nog zijn bij Lisse. Lars Rauws, Rik Vermeulen, Justin Valk, Niels Buijs, Thierry Monteny, Roel de Goede en Koen Fokkema zaten er al in mijn eerste periode. Ik had wel een valse start toen ik afgelopen zomer binnenkwam. Ik was nog niet helemaal fit, maar dat ben ik nu wel hoor!”

POPULAIRE BERICHTEN