Jelle Vooijs is meer dan een voetballer van Teylingen. De speler geniet van het leven en doet dat door middel van reizen, feesten en voetballen. De verdediger heeft een Instagram-feed om trots op te zijn. Drie foto’s met drie bijzondere verhalen. 

Foto 1: Aan het skydiven in Zuid-Afrika. 

,,Dit was in december afgelopen jaar. Ik was toen Zuid-Afrika op een roadtrip. Ik was aan de westkust van het land en heb van alles gedaan. Ik heb tijdens die vakantie mijn leven gewaagd aan een aantal exotische dingen. Tijdens die trip leek echt alles mogelijk. Om het af te maken, besloot ik om ook maar te gaan skydiven. Die vakantie stond toch in het teken van ‘living on the edge.”

,,Ik ben op vijf kilometer hoogte uit het vliegtuig gesprongen. Ik wilde dit altijd al doen en heb uiteindelijk besloten om het op deze extreme vakantie te doen. Dit gaf echt een ontzettende kick. Ik ben wel iemand die zoiets nodig heeft in het leven. Daar ga ik wel naar op zoek. Het spannendste was eigenlijk voor de val. Toen was ik echt zenuwachtig, maar daarna niet meer. Ik zou het nog wel een keer willen doen, maar dan zonder iemand die je helpt in de lucht.”

Foto 2:  ‘Sandboarden’ 

,,Deze foto is ook in Zuid-Afrika gemaakt. Wat ik aan het doen ben heet ‘Sandboarden.’ Het is een beetje hetzelfde als snowboarden, maar dan makkelijker. Dit gaat ook wat langzamer. Ik moet zeggen dat in het zand vallen lekkerder is, dan in de sneeuw. Ik ben iemand die van sporten houdt. Naast het voetballen, ga ik regelmatig naar de sportschool. In de winter ga ik nog wel eens op wintersport.”

,,Ik vind het heerlijk om te reizen. Het afgelopen jaar ben ik ook in Zuid-Amerika geweest. Het smaakt altijd wel naar meer. Dat hoor ik van iedereen die op een verre reis buiten Europa is geweest. Ik zou nog wel een keer naar Colombia willen. Of naar Azië, Oceanië en Australië. Daar ben ik nog nooit geweest namelijk.”

 Foto 3: ‘De vrienden van Amstel.’

,,Het is misschien niet goed te zien, maar ik sta hier wel tussen. Tijdens ‘De vrienden van Amstel’ hebben ze drie jaar geleden een bar middenin de zaal gezet. Dat hebben ze gedaan, omdat ze er een grote kroeg van wilden maken. Dat is goed gelukt, want het is altijd super gezellig. Drie jaar geleden ben ik via een promotiebureau hier terechtgekomen en dit werk doe ik nu al drie jaar op rij met dezelfde mensen.”

,,Er heerst echt een soort ‘kroegsfeertje.’ Ik word de laatste jaren ook wel herkend door mensen die jaarlijks hier naar toe gaan. Verder heb ik nooit echt in de horeca gewerkt. Een half jaartje in ‘De Gewoonste Zaak’ in Lisse, maar meer niet. Het blijft gewoon leuk om te doen en ik doe het graag.”

De Insta-rondo van Jelle Vooijs! POPULAIRE BERICHTEN