De topper in de Betnations Divisie is zaterdagmiddag onbeslist geëindigd. Quick Boys leidde halverwege met 1-0, maar in de tweede helft kwam Spakenburg langszij: 1-1. Dezelfde uitslag kwam op het scorebord bij ADO ’20 – Noordwijk.

Quick Boys kwam in de eerste helft uitstekend voor de dag en kreeg op slag van rust een beloning daarvoor. Nick Broekhuizen liep een soepele aanval op assist van Sem van Duijn binnen: 1-0.

In het tweede bedrijf opende Quick Boys wederom sterk en kreeg Broekhuizen een goede mogelijkheid om de score te verdubbelen. Hij legde echter af op Ravelino Junte, waar zelf schieten wellicht een betere optie was geweest. Spakenburg nam na een uur spelen het initiatief en kreeg vervolgens een aantal dotten van kansen, waarvan alleen Ahmed El Azzouti wist te profiteren. De spits kopte in de zeventigste minuut een voorzet vanaf rechts tegen de touwen.

Achtste gelijkspel van het seizoen
Noordwijk kwam in Heemskerk al snel op voorsprong: ADO ’20 werkte in de achtste minuut een voorzet van Lucas Coopmans in eigen doel: 0-1. Noordwijk bleef de regie voeren en liet zich onder meer gelden met een afstandsschot van Dirk Draijer.

Zes minuten voor rust kwam ADO ’20 langszij, via Ian Beelen: 1-1. In de tweede helft waren er momentjes voor beide doelen, maar gescoord werd er niet meer. Zodoende werd de achtste puntendeling van het seizoen voor Noordwijk een feit.

Quick Boys – Spakenburg 1-1 (1-0)
Goal: Nick Broekhuizen

ADO ’20 – Noordwijk 1-1 (1-1)
Goal: eigen doelpunt