Jaap van Duijn gaat vandaag onder het mes. De aanvaller van Quick Boys krijgt een kijkoperatie aan zijn knie. ,,Er zweeft een stukje kraakbeen of bot los in mijn knie. Dat moet weggehaald worden. De vraag is of ze nog meer tegen komen”, vertelt Van Duijn.

Van Duijn liep de klachten twee weken geleden op in bed. ,,Na een verkeerde beweging schoot hij op slot. Ik kon mijn knie vervolgens niet meer honderd procent strekken.”

Pas na de kijkoperatie kan de duur van de revalidatie worden bepaald. Het lijkt aannemelijk dat Van Duijn dit seizoen niet meer in actie komt. ,,Op dit moment ga ik daar vanuit. Maar misschien hoeft alleen dat ene stukje weggehaald te worden en sta ik over twee weken weer op het veld. Het is afwachten. In ieder geval ga ik pas spelen als ik honderd procent fit ben. De nacompetitie is belangrijk voor de club, maar ik heb mijn knie nog tien jaar nodig. De mensen willen mij hopelijk nog lang zien spelen.”

Foto: Hans van Duijn

POPULAIRE BERICHTEN