Zoals Willem van Zuilen vorige week in zijn wekelijkse analyse al meldde, is het avontuur van Denzel James bij Kozakken Boys slechts een kort leven beschoren gebleken. De kampioen van de zaterdagse Topklasse meldt dat het contract van de vleugelaanvaller is ontbonden.

Kozakken Boys stelt bovendien dat James terugkeert naar Noordwijk, maar volgens de Noordwijkers is die berichtgeving te voorbarig. Pas woensdagavond staat er een afrondend gesprek met James gepland.

James geeft op zijn Facebook-pagina al tekst- en uitleg over de situatie. ,,De reden dat ik misschien terugkeer naar Noordwijk heeft niks te maken met de club Kozakken Boys of de mensen eromheen. Het heeft te maken met mezelf. Ik heb een specialist gesproken en die heeft mij verteld dat ik eerst een paar maanden aan mijn lichaam moet werken, voordat ik bij de groep kan aansluiten. Met dat nieuws heb ik het erg moeilijk gehad. Dan werkt de afstand Leiden – Werkendam ook niet mee.”

James tot besluit: ,,Vandaar de keuze om in een vertrouwde omgeving te revalideren en hopelijk zo snel mogelijk fit te worden. Mijn excuses aan heel Kozakken Boys. Ik wil Noordwijk bedanken dat ze in ieder geval werk willen maken van mijn terugkeer.”

Vorig seizoen vertrok James met veel trammelant bij Noordwijk. Hij tekende bij Kozakken Boys, terwijl de Noordwijkers claimden al een mondelinge overeenkomst voor contractverlenging te hebben. Het dreigde op een rechtszaak uit te lopen, maar uiteindelijk kwamen de betrokken partijen er toch uit. Kozakken Boys betaalde een afkoopsom aan Noordwijk.

Foto: Ron van der Linden


REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Di. 19 nov.
Oefenwedstrijd
VUC0-1Quick Boys
Do. 21 nov.
Districtsbeker
Van Nispen (zon.) 20.00SEP
Za. 16 nov.
ODIN '5914.30FC Lisse
Barendrecht14.30VVSB
Ter Leede14.30DVS '33
DUNO14.30FC Rijnvogels
Valken '6814.30Te Werve
Van Nispen (zat.)15.00Kagia
Blauw Zwart15.00VVSB (zat.)
Warmunda15.00Meerburg
Rijnsburgse Boys15.30Katwijk
Jong Sparta15.30Noordwijk
Quick Boys15.30AFC
Zo. 24 nov.
SJC14.00Hoogeveen
Foreholte14.00Hillegom
RKDEO14.00Teylingen
Sporting Leiden14.00Van Nispen (zon.)