Zoals Willem van Zuilen vorige week in zijn wekelijkse analyse al meldde, is het avontuur van Denzel James bij Kozakken Boys slechts een kort leven beschoren gebleken. De kampioen van de zaterdagse Topklasse meldt dat het contract van de vleugelaanvaller is ontbonden.

Kozakken Boys stelt bovendien dat James terugkeert naar Noordwijk, maar volgens de Noordwijkers is die berichtgeving te voorbarig. Pas woensdagavond staat er een afrondend gesprek met James gepland.

James geeft op zijn Facebook-pagina al tekst- en uitleg over de situatie. ,,De reden dat ik misschien terugkeer naar Noordwijk heeft niks te maken met de club Kozakken Boys of de mensen eromheen. Het heeft te maken met mezelf. Ik heb een specialist gesproken en die heeft mij verteld dat ik eerst een paar maanden aan mijn lichaam moet werken, voordat ik bij de groep kan aansluiten. Met dat nieuws heb ik het erg moeilijk gehad. Dan werkt de afstand Leiden – Werkendam ook niet mee.”

James tot besluit: ,,Vandaar de keuze om in een vertrouwde omgeving te revalideren en hopelijk zo snel mogelijk fit te worden. Mijn excuses aan heel Kozakken Boys. Ik wil Noordwijk bedanken dat ze in ieder geval werk willen maken van mijn terugkeer.”

Vorig seizoen vertrok James met veel trammelant bij Noordwijk. Hij tekende bij Kozakken Boys, terwijl de Noordwijkers claimden al een mondelinge overeenkomst voor contractverlenging te hebben. Het dreigde op een rechtszaak uit te lopen, maar uiteindelijk kwamen de betrokken partijen er toch uit. Kozakken Boys betaalde een afkoopsom aan Noordwijk.

Foto: Ron van der Linden


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 27 aug.
Oefenduels
Valken '6820.00Teylingen
Hoofddorp 20.15Van Nispen (zat.)
VVSB (zat.) 20.00Overbos
Za. 31 aug.
Noordwijk 14.30Koninklijke HFC
GVVV14.30Rijnsburgse Boys
FC Lisse 14.30Harkemase Boys
Barendrecht 14.30Ter Leede
AZSV 14.30FC Rijnvogels
Katwijk 15.30ASWH
Jong Sparta 15.30Quick Boys
VVSB 18.00DOVO
Districtsbeker
Teylingen 15.00Forum Sport
SJC (zat.) 16.00VVSB (zat.)
VUC17.00Valken'68
Kagia 17.00Hillegom
DSOV 17.00Van Nispen (zat.)
Foreholte 17.00UVS
Zo. 1 sep.
Alcides 14.00SJC
Oefenduels
Van Nispen (zon.14.00HBS 2