De nieuwe rubriek Foto van de Week bleek direct een succes. Er werden vele foto’s ingestuurd waarvan wij er drie selecteerden die aanmerking kwamen voor de titel Foto van de Week. Al vrij snel was duidelijk dat het tussen het sfeerterras van FC Lisse – met een uitbundige Jeroen van der Zijden – en de aller jongste VV Katwijk-supporter Jesse ging.

Waar aanvankelijk het sfeerterras van FC Lisse een flinke voorsprong nam, stal Jesse toch de harten van onze lezers. Met een  mooie voorsprong wist Jesse de eerste Foto van de Week binnen te slepen. Jammer genoeg kan hij zelf de taart van bakkerij Pompe niet opeten, maar zijn moeder Wendy de Vreugd heeft vast een mooie bestemming voor de taart. Van harte.

Komend weekend is er natuurlijk weer een nieuwe Foto van de Week. Vanaf zaterdagochtend kun je jouw voetbalmoment opsturen naar foto@voetbalindebollenstreek.nl. Wat we willen zien? Een juichend jeugdteam, feest in de kleedkamer of kantine, een mooie elftalfoto, zingende supporters noem maar op. Het mag allemaal!

Klik hier voor ons vorige artikel met daarbij de drie genomineerden:


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 10 sept.
Oefenduels
Rijnsburgse Boys4-2VVSB
Noordwijk3-1SJC
Katwijk8-2DEM
Hillegom5-1Kagia
Za. 14 sept.
Noordwijk5-1ASWH
Excelsior Maassluis1-4Katwijk
Barendrecht0-2FC Lisse
Ter Leede3-2Hoek
FC 's-Gravenzande0-1FC Rijnvogels
Quick Boys 0-2Kozakken Boys
IJsselmeervogels1-1Rijnsburgse Boys
Districtsbeker
Valken' 683-3Forum Sport
VVSB (zat.)1-3Zevenhoven
Legmeervogels3-5Kagia
Van Nispen (zat.)2-3Zandvoort
Warmunda3-5KSD-Marine
Zo. 15 sept.
HBS1-0SJC
Districtsbeker
Hillegom2-4HBC
ROAC0-0Foreholte
Teylingen0-2VUC
Van Nispen (zon.)3-1REMO