VV Kagia doet nog altijd mee voor de prijzen. Het duel tegen Lugdunum leek lange tijd uit te lopen op een 1-1 gelijkspel. Vincent van der Kamp schoot de Lisserbroekers echter in de slotseconden alsnog naar de 2-1 overwinning. Door die overwinning behoudt de ploeg van Jerry Ubink zicht op het kampioenschap. VIDB sprak na met de trainer.

,,Dit was overigens wel een terechte overwinning,” sprak een opgeluchte Ubink na afloop. ,,Zij waren gekomen om te verdedigen en gaven ons het balbezit. Ik vond dat we daar redelijk goed doorheen kwamen. Kijkend naar de kansenverhouding hadden we het gewoon af moeten maken. Dan komen zij gelijk en godzijdank schiet Vincent die bal nog binnen. De ontlading erna was groot. Logisch natuurlijk.”

Over een kampioenschap wil Ubink nog niet spreken. ,,Wij gaan voor een plek in de nacompetitie. Dat is altijd de doelstelling geweest. Daarvoor moeten we als derde op de ranglijst eindigen en daar hebben we nog drie punten voor nodig. Die kunnen we volgende week tegen Koudekerk binnenhalen. Daarna krijgen we Oegstgeest en tot slot de kraker tegen SEV. Tja, als we dan nog op dezelfde plek staan, gaan we er natuurlijk vol voor. Maar eerst gaat de focus op het behalen van de nacompetitie.”

POPULAIRE BERICHTEN