Aleksandar Bjelica heeft met zijn ploeggenoten van KV Mechelen kansloos verloren tegen Club Brugge. In Mechelen werd het 0-2. Die stand was na een half uur al bereikt. De wedstrijd tussen KV Mechelen en Club Brugge was de openingswedstrijd van het nieuwe voetbalseizoen in de Jupiler Pro League. Dat is de Belgische tegenhanger van de Eredivisie.

Club Brugge is de regerend landskampioen van België en kwam na via de Colombiaan José Izquierdo in de 27e minuut op een 0-1 voorsprong. Nog geen drie minuten later werd de eindstand op het scorebord gezet. Dion Cools scoorde na een half uur voetbal de 0-2.

Aleksandar Bjelica zag deze goals vanaf de bank. De Katwijker mocht ruim een half uur voor tijd invallen, maar kon zelf niks meer doen aan de 0-2 achterstand van zijn ploeg. Vorig jaar won KV Mechelen nog de thuiswedstrijd tegen Club Brugge. Het werd toen 3-1 in het stadion met de schitterende naam: ‘Achter de Kazerne’. De 22-jarige Bjelica kwam in zijn jeugd nog uit voor VV Katwijk en Quick Boys.