Nieuws van het transferfront. Katwijk heeft een nieuwe keeper gevonden. Mark de Vries komt over van FC Lisse, waar hij sinds 2009 speelde.

De Vries is op de Krom de opvolger van Atam Koroglu, die aan het einde van het seizoen vertrekt. De inwoner van Lisse kwam zeven seizoenen geleden over van Telstar en was al die jaren onomstreden onder de lat.

Cees Bruinink toont zich content met de derde versterking. Eerder werden al Mike van den Ban (Kon. HFC) en Kay Blokland (Capelle) vastgelegd. ,,Wij denken dat Mark perfect bij ons past. Hij woont in de buurt en is een clubmens. Daarnaast is hij een meester in de 1 tegen 1. Dat komt goed uit. Met onze aanvallende speelstijl waarbij we veel ruimtes weggeven, kan er nog wel eens een tegenstander voor hem opduiken.”

Volgens Bruinink was De Vries de enige kandidaat. ,,We hebben met niemand anders gesproken.” In de wandelgangen werd Katwijk ook gelinkt aan Noordwijk-goalie Mustafa Amezrine.

Selectie Katwijk 2016-2017

Nieuw: Mike van den Ban (Kon. HFC), Kay Blokland (Capelle), Mark de Vries (FC Lisse)

Blijft: Dick Schreuder (coach), Bennie van Noord, Steven Sanchez Angulo, Mark de Loor, Michiel van Dam, Donny van Oijen, Richard de Groot, Marciano Mengerink, Omar Hamdi, Marciano Aalders, Stefan Stam, Stefan Plat, Demir Strojil

Vertrekt: Johan Plat (per direct gestopt), Jeffrey Jongeneelen, Kevin Sterling, Atam Koroglu, Steven Olsthoorn

Foto: Orange Pictures


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Din. 15 okt.
Oefenwedstrijden
FC Lisse 1-1Quick Boys
Don. 17 okt.
VVSB1-0RKVV DEM
Zat. 19 okt.
Docos 14.30Kagia
Van Nispen (zat.) 14.30Soccer Boys
Valken'68 14.30RCL
VVSB (zat.) 14.30 FC VVC
FC Boshuizen 14.30Warmunda
Zon. 13 okt.
SDO14.00SJC
Forholte 14.00VV Wilhelmus
Hillegom 14.00HMSH
Teylingen 14.00HVV
VVH/Velserbroek 14.00Van Nispen (zon.)