Katwijk heeft pas laat afstand kunnen nemen van ASWH. Op De Krom won de koploper van de Jack’s League met 3-2. Pas in de 82e minuut maakte middenvelder Rick van der Meer de winnende treffer. Met 33 punten uit twaalf wedstrijd staat de ploeg van Anthony Correia nog steeds onbedreigd bovenaan in de competitie. Jong Sparta volgt op tien punten.

De wedstrijd op De Krom startte voortvarend. Al na veertien minuten maakte Kilian van Mil de openingstreffer. Nog geen minuut later prikte Yarick Drost de gelijkmaker tegen de touwen. Katwijk reageerde snel met de 2-1 van Ahmed El Azzouti. Nog voor de rust was bereikt schoot Clarence Bijl van afstand de 2-2 binnen. Van der Meer werd uiteindelijk het goudhaantje bij de Katwijkers met zijn goal in de slotfase van het duel.

Katwijk – ASWH 3-2 (2-2)
Goals: Van Mil, El Azzouti, Van der Meer

Archieffoto: Kees Jonker