Katwijk gaat volgend seizoen de backs vervangen. Rydel Tuinfort en Dwight Krolis hebben van de technische commissie te horen gekregen dat hun contracten niet worden verlengd. Linksback Krolis is bezig aan zijn vijfde seizoen bij Katwijk. Rechtsachter Tuinfort speelt zelfs al een jaartje langer op de Krom.

Beide spelers waren jarenlang een vaste waarde en maakten dus actief deel uit van het team dat vorig seizoen landskampioen werd. Krolis (links op de foto) zag het nieuws al een beetje aankomen. ,,Aan alles komt een einde”, vertelt hij op de clubsite. Krolis wil graag terugkeren naar Rotterdam, waar zijn roots liggen. Hij kwam in de Bollenstreek ook uit voor Noordwijk.

Tuinfort kwam vijfenhalf jaar geleden in het kielzog van Cees Bruinink mee van ADO ’20. Ook hij koestert geen wrok. ,,De eerste helft van het seizoen hebben we niet goed gepresteerd, dus is het logisch dat Katwijk naar de nodige versterkingen op zoek gaat”, zegt hij. ,,Ik heb in zes seizoenen spelers zien komen en gaan. Nu is het mijn beurt.” Voor Tuinfort werd met Omar Hamdi (VVSB) al een vervanger aangetrokken.

Foto: Aad de Winter/www.bobkat.nl


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 17 sept.
Oefenduel
Quick Boys6-2TOGB
Za. 21 sept.
Katwijk0-0Quick Boys
FC Lisse2-4VVSB
FC Rijnvogels3-1Rijsoord
HVC'101-0Valken '68
Soccer Boys1-2Kagia
VVSB (zat.)5-1Nieuwkoop
Rijnsburgse Boys1-1Jong Volendam
ONS Sneek3-3Ter Leede
Van Nispen (zat.)3-1DoCoS
SJC (zat.)2-0Warmunda
TEC1-1Noordwijk
Zo. 22 sept.
SJC14.00Quick '20
Hillegom14.00ASC
Foreholte14.00RKDEO
Altior14.00Teylingen
VSV14.00Van Nispen (zon.)