Katwijk is dinsdagavond uitgeschakeld in de achtste finale van de Districtsbeker. De oranjehemden verloren na een 0-3 voorsprong bij rust met 4-3 van competitiegenoot Capelle. De winnende goal viel voor de thuisploeg in blessuretijd.

Er leek bij rust werkelijk geen vuiltje aan de lucht. Katwijk was door een eigen doelpunt aan de leiding gekomen en breidde de score vervolgens uit via Michael Owel en Martijn Gootjes.

In de tweede helft kwam Capelle echter bijzonder sterk terug. Leen van Steensel, Emiel Buntsma (ex-FC Rijnvogels) en Marvin Strik zorgden voor een gelijke stand.  In blessuretijd kopte Damiën Muller vervolgens de winnende goal binnen. Debutant Mike Zwaan, zoon van Hans Zwaan, raakte vervolgens nog de lat voor Katwijk

Katwijk was de laatst overgebleven regioclub in de Districtsbeker. FC Rijnvogels reikte eveneens tot de laatste zestien, maar werd anderhalve week geleden al uitgeschakeld door de amateurs van Feyenoord.