Nieuws van Katwijk vanuit het Spaanse Benamaldena. De club verblijft daar deze week voor een trainingskamp en los van trainingen en twee oefenduels, zit ook de technische commissie niet stil. Niet minder dan acht spelers verlengden hun contract. Onder hen één toch wel een zeer opvallende naam. Die van Paul de Lange.

De Lange, die in februari 36 wordt, zou Katwijk eigenlijk aan het eind van het seizoen gaan verlaten, maar door een nieuwe constructie waarin hij ook talententrainer zal worden, blijft De Lange toch voor de club behouden. Ook routiniers Stefan Stam en Michiel van Dam verlengen hun verblijf op de Krom.

Naast bovengenoemd drietal verlengt ook Donny van Oijen zijn contract. De 26-jarige van Oijen, die dit seizoen vaker op de bank zit dan hem lief zal zijn, gaat daarmee zijn zevende seizoen in als speler van Katwijk. Ook Sabir Achefay, Mark de Loor, Demir Strojil en Stefan Plat tekenden bij. Mark De Loor traint inmiddels weer volop mee met de groep na zijn kruisbandblessure. Van alle verlengers is Strojil de enige die dat voor twee jaar deed.

Vertrekkers
Naast alle verlengingen meldt Katwijk ook dat een drietal spelers de club aan het einde van het seizoen zal verlaten. Het gaat om doelman Steven Verstraten. Hij stond maar één keer onder de lat in het eerste, in de KNVB-bekerwedstrijd tegen VVSB eerder dit seizoen. Daarnaast vertrekken ook Marciano Aalders en Anthony Biekman. Voor beiden geldt dat ze er niet in geslaagd zijn een basisplaats af te dwingen en nu elders hun geluk gaan beproeven.

Foto: Aad de Winter


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 20 aug.
Oefenduels
Valken '680-1DEM 2
Teylingen 2-0Kagia
Van Nispen (zat.)2-1FC Lisse 2
Wo. 21 aug.
Oefenduels
ARC4-0Foreholte
Do. 22 aug.
Oefenduels
Hoofddorp5-1Hillegom
Za. 24 aug.
Scheveningen14.30Katwijk
Ter Leede14.30VVSB
Hoek14.30FC Lisse
Rijnsburgse Boys15.00De Treffers
Quick Boys15.30Noordwijk
Oefenduels
Noordwijk 210.30Van Nispen (zat.)
FC Rijnvogels11.30SJC
Valken '6812.00Excelsior Maassluis 2
Kagia14.30VVSB (zat.)
Teylingen15.00Ter Leede 2
Zo. 25 aug.
Oefenduels
Hillegom14.00ZSGOWMS
Van Nispen (zon.)14.00Onze Gazellen