VIDB polste kort na het nieuws over zijn ontslag bij Martijn Lagendijk of hij een reactie wilde geven op zijn vertrek. Aanvankelijk wilde de coach het nieuws even laten bezinken, maar een dag later wil Lagendijk toch graag reageren via een korte verklaring.

“Het is ontzettend vervelend dat ik afgelopen maandag het nieuws te horen kreeg. Ik had zelf het gevoel dat we na de afgelopen wedstrijden (Quick Boys, AFC en FC Groningen) langzaam de weg omhoog hadden gevonden.”

“Ik had gehoopt op iets meer tijd en geduld vanuit de club omdat ik ervan overtuigd ben dat we de boel weer op de rit zouden krijgen. Zeker als de overvolle ziekenboeg – waar we al weken mee te maken hadden – weer zou leeg stromen. Jammer genoeg is die tijd mij niet gegund.”

“ik ga met opgeheven hoofd weg en weet van mezelf dat ik me voor de volledige honderd procent en soms meer heb ingezet voor de club en de groep. Ik wil iedereen binnen Rijnsburgse Boys bedanken en succes wensen. Ook wil ik mijn beide assistenten waar ik ontzettend fijn mee heb samen gewerkt en waar ik me volledig door gesteund heb gevoeld veel succes wensen.”

Foto: Rijnsburgse Boys

Lees ook: Blankespoor keert tijdelijk terug als assistent bij Rijnsburgse Boys
Check ook: Geen tussenpaus bij Rijnsburgse Boys: Leliveld en Jongeneelen tot de winterstop voor de groep

POPULAIRE BERICHTEN