Voetbal is lang niet altijd een rechtvaardig spelletje. Daar kan FC Lisse over meepraten. Het elftal van Misha Salden domineerde de eerste helft tegen Kozakken Boys, maar keek bij rust tegen een 0-2 achterstand aan. In de tweede helft wist Lisse de opgelopen schade niet meer te repareren. Raphael Supusepa sprak tegen VIDB van een zuur en onterecht verlies.

,,Zeker in de eerste veertig minuten domineerden wij en lieten we vier opgelegde kansen onbenut. Vervolgens kregen we het deksel op de neus. Na de 0-1 raakte Richard van Heulen nog de lat, waarna in de 46e minuut de 0-2 viel. Tegen zo’n gelouterde ploeg als Kozakken Boys is het dan moeilijk terugkomen.” Thierry Monteny redde uiteindelijk bij 0-3 de eer voor de thuisploeg.

Na de tweede opeenvolgende nederlaag is Lisse teruggezakt naar de negende plaats. Daar hoeft volgens Supusepa niet al teveel conclusies aan verbonden te worden. ,,Het staat zo kort op elkaar, het lijkt de Eredivisie wel. Het kan zo weer anders zijn. Je ziet het aan GVVV, dat de eerste periodetitel won en nu weer onderaan staat. Het is wel van belang dat we snel weer gaan winnen. Volgende week bij ONS Sneek wordt een belangrijk duel.”

Ter Specke is nog altijd een baken van rust, weet Supusepa. ,,De paniek slaat niet zo snel toe bij Lisse. Daarom waakte Misha Salden ook voor hosanna toen we derde stonden. Het doel is een plek bij de eerste zes. We staan nu negende, maar het verschil met de derde plaats is maar twee punten. We staan er nog steeds goed op.”