Wat gaat de tijd toch rap. De winterstop is voor nagenoeg alle clubs een feit. Het laatste speelweekend in competitieverband van 2014 leverde een mooie selectie op voor de Foto van de Week. Geen nood, na de jaarwisseling gaan we gewoon weer door en kun je wekelijks zo’n heerlijke taart van Bakker Pompe uit de Zilk winnen.

Voor de laatste keer dit jaar is het woord aan jullie. Wie verdient de titel van Foto van de Week? Laat het ons weten! Gebruik daarvoor de reacties hieronder, of ons Facebook– dan wel Twitteraccount. Mailen mag natuurlijk ook. Doe dat naar [email protected].

Foto 1 Bloed zweet en tranen
IMG_20141214_104624

De derby op de Kooltuin had alles! Rob Zandbergen had het gevoel van FC Rijnvogels niet beter uit kunnen beelden. Hij ging tot bloedens toe, maar het mocht niet baten (foto: Supportersvereniging SV Kooltuinstrijders)

Foto 2 Op de foto met je favoriete speler!
mvdbos-fclisse-mb1412137410
Het wachten op de foto duurde  voor Arko Veen best wel lang in de bestuurskamer van FC Lisse. Maar dan kan je eindelijk op de foto voor het kids magazine met je favoriete speler Tom Zoontjes van FC Lisse 1 (foto: Marcel van den Bos)

Foto 3 Alles voor Stichting Juul
foto

De derby tussen FC Rijnvogels en VV Katwijk stond in het teken van Stichting Juul. Deze mutsen werden onder andere verkocht voor de stichting. En werkelijk iedereen deed mee..(foto: Michel van Haaren)

Foto 4 Voetbal kan soms pijn doen
DSC_2457

Na weer een tegendoelpunt wordt het de keeper allemaal teveel. Kop op jongen! Volgende keer beter! (foto: Peter van Boxcel)

POPULAIRE BERICHTEN