FC Rijnvogels is nog niet klaar met het binnenhalen van spelers in de gemeente Katwijk. Aankomende zomer zal Marc Langeveld de overstap maken van Valken ’68 naar De Kooltuin. Dat meldt Rijnvogels op de eigen kanalen. 

Langeveld was eerder actief voor VV Katwijk en IJsselmeervogels. Na zijn periode in Bunschoten-Spakenburg koos hij voor een terugkeer op De Krom.

De middenvelder slaagde er uiteindelijk niet in om een basisplaats te veroveren en koos er daarom voor om een stapje terug te doen bij Valken ’68. De oud-jeugdspeler van ADO Den Haag is bezig aan zijn tweede seizoen op ’t Duyfrak.

FC Rijnvogels

Selectie 2018 / 2019

Blijft: Kevin Wijmer, Jeffrey Verkerk, Ricardo de Vlugt, Robbin van Dijk, Luuk Slegt, Ryan Lugtigheid, Joey Lauhouh, Jaap van Duyn.

Nieuw: Jimmy Simons (trainer, per direct), Niek Ossevoort (Rijnsburgse Boys), Arie van der Niet (RCL), Max van Steen (Quick Boys), Arie de Vreugd (Quick Boys), Jan de Bruin (Quick Boys), Dirk Jan van den Oever (Rijnsburgse Boys), Jesse Driebergen (Quick Boys), Marc Langeveld (Valken ’68)

Vertrekt: Hein van Heek (trainer, per direct), Joost Leonard (stopt, per direct), Wesley de Ruiter (stopt) Ivailo Staal (Quick Boys), Oliver Rifai (n.n.b.), Mart Spierdijk (UVS), Jim Havenaar (n.n.b.), Wouter Soomer (FC Boshuizen), Bright Ampong (n.n.b.), Arno Dijkstra (VVSB)

POPULAIRE BERICHTEN