Het nieuwe seizoen moet nog beginnen, maar de eerste contractverlenging is al een feit. FC Lisse en trainer Raymond Bronkhorst hebben de samenwerking verlengd tot medio 2024, zo is dinsdagochtend bekendgemaakt.

Bronkhorst werkt sinds de zomer van 2020 op Ter Specke en was afgelopen seizoen succesvol met de geelblauwen. FC Lisse pakte het kampioenschap in de Derde Divisie en keert zodoende na vier jaar afwezigheid terug op het hoogste amateurniveau.

Voorzitter Leon Annokkee legt op de clubsite de motivatie achter de vroege verlenging uit. “We hebben de stap terug naar de Tweede Divisie gemaakt en we willen groeien naar een stabiele club in de Jack’s League. Groeien gaat het beste vanuit een stabiele basis en met deze verlenging leggen we een goede basis. We zijn enorm tevreden over de trainer maar ook de mens Raymond Bronkhorst. Zoals we dit ook zijn over de voltallige staf. Ik ben blij dat Raymond het vertrouwen heeft ervaren en dat hij zijn commitment heeft gegeven voor een langere samenwerking”

De 43-jarige Bronkhorst reageert zelf ook content. “Er spreekt natuurlijk veel vertrouwen uit dat de club al zo snel wil verlengen. De evaluatie was goed en het pad dat de club wil bewandelen om te komen tot een stabiele speler van de Jack’s League, daar wil ik graag onderdeel van zijn. Ik ben erg trots dat ik bij deze mooie club langer mag werken”.

Bronkhorst was voor zijn komst naar FC Lisse trainer van ADO ’20. Als speler kwam hij uit voor FC Groningen, Cambuur Leeuwarden, IJsselmeervogels en ODIN ‘59.

Foto: Hubert Habers

Lees ook: Bronkhorst: ‘Tweede Divisie brengt alleen maar meer mooie uitdagingen’
Check ook: Overzicht voorbereiding van clubs uit de Tweede, Derde en Vierde Divisie

POPULAIRE BERICHTEN