Marciano Mengerink heeft eigenhandig met twee goals het pleit beslecht tussen Katwijk en VVSB. De spits maakte beide goals in de tweede helft na een 0-1 achterstand voor de Katwijkers bij rust. Pas na de thee ontbrandde het duel volledig na de vroege 1-1.

Waar Katwijk de wedstrijd in de tweede helft al eerder had kunnen beslissen, daar liet VVSB na om in helft één de wedstrijd in het slot te gooien. Vlak voor rust hadden zowel Tommy Bekooij als Lulinho Martins in één en dezelfde kans de 0-2 op de schoen.

Tomas Arroyo vergat vlak voor het einde van het duel alsnog de 2-2 binnen te tikken toen de bal plots voor zijn voeten kwam. Ook Loyd van der Wilden was nog dichtbij de gelijkmaker. Ricardo Kieboom kon zijn schuiver uit de goal tikken.

Drie goals voor rust
Rijnsburgse Boys verloor op het eigen Middelmors met 1-3. De ploeg van Wilfred van Leeuwen kreeg drie tegengoals in de laatste tien minuten van de eerste helft. Wesley Goeman maakte de enige Rijnsburgse goal uit een vrije trap.

Katwijk – VVSB 2-1 (0-1)
Goals: Mengerink (2) (vv Katwijk), Bekooij (VVSB)

Rijnsburgse Boys – Kozakken Boys 1-3 (0-3)
Goals: Goeman

Archieffoto: Peter Teunissen