Romano van der Stoep vertrekt na vijf jaar bij FC Rijnvogels. De middenvelder kwam in 2016 over van Sparta Rotterdam en werd in september nog in het zonnetje gezet vanwege zijn honderdste basisplek in het shirt van de Katwijkers. Ook Maikey Parami vertrekt. De aanvaller had juist z’n schoenen weer uit het vet gehaald, nadat hij in de winter van 2019 bij Rijnsburgse Boys had besloten zijn studie voorrang te geven.

Van der Stoep begon dit seizoen in drie van de vijf wedstrijden in de basis bij FC Rijnvogels. Ook in de afgelopen seizoen was hij vaak een belangrijke kracht onder de trainer Jimmy Simons en Hein van Heek. In 2018 werd hij met twaalf treffers in de competitie nog clubtopscorer. De Hagenees speelde voor zijn komst naar De Kooltuin in de jeugdopleidingen van Sparta Rotterdam, FC Utrecht en ADO Den Haag. Ook voetbalde hij in de jeugd voor amateurclubs Scheveningen, Haaglandia en TONEGIDO.

Parami verraste van de zomer met een terugkeer in het amateurvoetbal. Vanwege zijn gezin en studie had hij het voetbal juist in januari 2019 vaarwel gezegd. De buitenspeler voetbalde destijds in het shirt van Rijnsburgse Boys. Daarvoor voetbalde hij drie seizoenen bij VVSB, waar hij met het halen van de halve finale van de KNVB-beker zijn grootste succes boekte. Parami voetbalde in de jeugd ook nog bij UVS, Alphense Boys, UDWS en Lugdunum.

Selectie FC Rijnvogels 2021-2022

Blijft: Thomas Duivenvoorden (trainer), Dirk-Jan van den Oever, Niek Ossevoort, Jaap van Duijn (doorlopend contract), Jesse Driebergen, Roy van Leeuwen, Yannic Augustinus, Willem Schonenberg, Kasper Michel, Julian Dobbe, Dennis Bakker, Virgil Tjin-Asjoe, Maarten Reyneveld, Luc van der Plas

Nieuw:

Vertrekt: Jan de Bruin (onbekend), Derrin Wijdenbosch (onbekend), Romano van der Stoep (onbekend), Maikey Parami (onbekend)

Foto: Wim Ros

Lees ook: ‘Ervaren’ Tarani tekent bij


Sorry, mogen we nog even jouw aandacht?

Ook Voetbal in de Bollenstreek wordt keihard getroffen door de coronacrisis. De inkomsten zijn zwaar gedaald, terwijl we wel doorgaan met schrijven. We gaan geen geld vragen voor artikelen. Maar wil je ons toch op een bepaalde manier steunen? Dat kan.

Doneer € -

Thanks! 


POPULAIRE BERICHTEN