Mark Mieras gaat zijn heil buiten de Middelmors zoeken. De Rijnsburger hoopt een club te vinden waar hij meer kans maakt op speelminuten. Verder is duidelijk geworden waar Bram de Bruin vanaf komende zomer aan de bak gaat. 

De 21-jarige Mieras speelde tussen zijn tiende en twaalfde voor Ajax, maar was verder altijd voor Rijnsburgse Boys actief. De linkspoot begon eind januari in de basis uit tegen Quick Boys, maar viel al snel geblesseerd uit.

“Twee weken geleden werd ik door Peter Cadel benaderd voor een gesprek want mijn contract liep af. Daarin vertelde Peter mij dat ik mocht blijven bij Rijnsburgse Boys, maar dat het voor mijn ontwikkeling misschien beter was om op zoek te gaan naar een club waar ik meer speelminuten kan maken”, aldus Mieras op de clubsite.

“Ik stond er persoonlijk voor open om nog door te gaan bij Rijnsburg, maar na goed overleg heb ik besloten om inderdaad op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Ik wil heel graag veel voetballen maar in het eerste van Rijnsburgse Boys lukt dat tot nu toe niet.”

De Bruin naar Barendrecht
Een aantal dagen terug plaatsten we al het nieuws over het vertrek van ploeggenoot De Bruin en inmiddels is bekendgemaakt waar de middenvelder gaat spelen. De Rotterdammer heeft zijn jawoord gegeven aan Barendrecht, de ploeg met de minste verliespunten in de Derde Divisie B.

Mogelijk komt De Bruin zijn huidige teamgenoten volgend seizoen dus weer tegen.

Foto: Rijnsburgse Boys

Lees ook: De Bruin mist waardering en verlaat Middelmors
Bekijk ook: De Vooruitblik #8: met Rob Zandbergen (Rijnsburgse Boys)

POPULAIRE BERICHTEN