Na het vertrek van Teijsse en Verplancke heeft Ter Leede zich volgend jaar wel verzekerd van de diensten van Mike Dam. De spits kwam vorig jaar over van VV Noordwijk en kende door blessureleed een moeizame start. Eenmaal terug bewees de spits direct zijn waarde door te doen wat een spits moet doen: doelpunten maken. Dam maakte tot dusver vijf goals voor de Sassenheimers. Ondanks de haast zekere degradatie tekende de spits voor een jaar bij: ,,Het gevoel is goed.”

,,Ik maak natuurlijk een apart seizoen vanwege die blessure. Ben er er toch een half jaar uit geweest en het deed me erg goed dat de club constant met me bezig was en interesse toonde in hoe het ging. Dat gaf en geeft vertrouwen. Er was wat belangstelling van andere clubs uit de Topklasse Zondag en Hoofdklasse Zaterdag, maar Ter Leede was mijn eerste optie. De groep blijft los van Ronnie en Yordi redelijk bij elkaar. Daarnaast is het gevoel goed. En dat is voor mij het belangrijkste.”

Foto: Hans Schalk

POPULAIRE BERICHTEN