Na Rowdy van der Putten heeft FC Lisse ook broertje Justin langer aan zich gebonden. De aanvaller is al zijn hele voetballeven op Ter Specke actief en maakt sinds 2020 deel uit van de A-selectie.

De 23-jarige Van der Putten was de eerste doelpuntenmaker van FC Lisse dit seizoen. Hij opende de score in de ouverture tegen regerend kampioen Katwijk, een duel dat uiteindelijk met 3-1 verloren ging.

Het was vooralsnog dit seizoen de enige goal voor Van der Putten, die speeltijd kreeg in veertien wedstrijden. De Lissenaar moest door blessureleed ook noodgedwongen een serie duels missen.

‘Typische FC Lisse-speler’
Op de Lisse-site wordt de beleving van Van der Putten geprezen. “In wat hij als voetballer doet zit wilskracht, inzet en passie. Justin speelt altijd met beleving en de wil om te winnen. Is in die zin een typische FC Lisse-speler.”

Justin speelt dit seizoen voor het eerst samen met broer Rowdy, die woensdag al bijtekende. De oudste Van der Putten keerde afgelopen zomer na avonturen bij Scheveningen en Ter Leede terug bij FC Lisse.

Selectie FC Lisse 2024-2025

Bijgetekend: Enzo Stroo, Kevin van der Zwet, Max Hudepohl, Toon Zwetsloot, Rowdy van der Putten, Justin van der Putten

Doorlopend contract: Daan Klinkenberg, Tim Brinkman

Nieuw: Luc de Kruijs (Ter Leede), Omar El Baad (Katwijk), Swen Verswijveren (DEM)

Foto: FC Lisse

Lees ook: Rowdy van der Putten verlengt bij FC Lisse

POPULAIRE BERICHTEN