Elke dinsdag plaatsen we een nieuwe poll voor het Elftal van het Jaar.  We zijn namelijk reuze nieuwsgierig wie jullie – het publiek – de beste spelers van de Bollenstreek vinden. Wekelijks zullen we daarom een positie in het elftal gaan invullen middels een poll van 16 spelers; elke club wordt op die manier vertegenwoordigd door één speler per positie. Er gelden twee regels:

  1. Je kan per week maar één keer stemmen.
  2. Van elke club mogen maximaal drie spelers in het Elftal van het Jaar worden geplaatst. Een heel elftal van één club is dus uitgesloten. Denk daardoor ook goed na voor je jouw hele achterban mobiliseert voor bijvoorbeeld de eerste drie posities, terwijl de positie van de beste speler van de club nog moet komen. Die komt dan niet meer in aanmerking.

Inmiddels hebben we de eerste positie achter de rug. Onder de lat van ons Elftal van het Jaar staat Atam Koroglu van VV Katwijk. Deze week gaan we op zoek naar de beste rechtsback van de streek. Net als het shirt van Koroglu wordt ook het shirt van de rechtsback gesponsord door Spek je Club, het nieuwe platform waarmee je met je online-aankopen je club kunt spekken. Stemmen kan tot aankomende zondagavond 12 uur. Kom maar door!

Ook een positie sponsoren? Neem dan contact op met de redactie.

[yop_poll id=”6″]


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Leidenaar schreef:

Go Omarr! 🙂

Amchoem schreef:

De beste speler ooit.

Programma & Uitslagen

Di. 17 sept.
Oefenduel
Quick Boys6-2TOGB
Za. 21 sept.
Katwijk0-0Quick Boys
FC Lisse2-4VVSB
FC Rijnvogels3-1Rijsoord
HVC'101-0Valken '68
Soccer Boys1-2Kagia
VVSB (zat.)5-1Nieuwkoop
Rijnsburgse Boys1-1Jong Volendam
ONS Sneek3-3Ter Leede
Van Nispen (zat.)3-1DoCoS
SJC (zat.)2-0Warmunda
TEC1-1Noordwijk
Zo. 22 sept.
SJC14.00Quick '20
Hillegom14.00ASC
Foreholte14.00RKDEO
Altior14.00Teylingen
VSV14.00Van Nispen (zon.)