Het is weer woensdagavond, tijd voor de populaire VIDB Toto. Kevin Ruigrok ging afgelopen week met het etentje bij De Klucht aan de haal en dus staan er weer zes wedstrijden op het formulier. Een diner voor twee bij Chique & Simpel is waar jullie het voor doen. 

Het moet gezegd: zes duels voorspellen is niet makkelijk en ook dit seizoen slaagden daar nog weinig mensen in. Wie weet lukt het iemand deze week wel. Een ding is in ieder geval zeker: de voetballiefhebber hoeft zich aankomend weekend niet te vervelen.

Dorpsderby
Er staan namelijk een aantal fraaie affiches op de rol. Denk aan Quick Boys – FC Rijnvogels, een echte dorpsderby. Vorig seizoen hield Quick Boys de drie punten in eigen huis, maar slaagt de ploeg van trainer Jan Zoutman hier zaterdag ook in? Beide ploegen hebben hun draai in de Derde Divisie, een niveau hoger dan vorig seizoen, nog niet echt gevonden. Wel boekten beide afgelopen weekend een overwinning.

FC Lisse is wel een ploeg in vorm. Na acht wedstrijden staat de formatie van oefenmeester Robbert de Ruiter ongeslagen aan kop. Nog geen enkele wedstrijd ging verloren en de overwinningen zijn overtuigend. Wie kan dit Lisse stoppen? Gaat ODIN ’59 misschien een einde aan de geel-blauwe reeks maken? De Heemskerkers bezetten de vierde plaats en hebben maar vier punten minder dan Lisse.

Kraker
Naast FC Lisse is ook Kagia nog ongeslagen. Ook voor de oranjehemden staat er een ‘derby’ op het programma. De Lisserbroekse formatie krijgt in de Derde Klasse B Hoofddorp op bezoek, een vereniging die onder dezelfde gemeente als Kagia valt. Is de ploeg van coach Anton Wijsman na zaterdag nog steeds zonder puntenverlies.

toto40

Je hebt tot aanstaande zaterdag 12.00 uur om jouw voorspelling achter te laten. Gebruik daarvoor de reacties hieronder, onze Facebookpagina, Twitteraccount of Instagramaccount. Je kunt je inzending ook mailen naar toto@voetbalindebollenstreek.nl. Succes!

CS-logoChique & Simpel bevindt zich in een historisch pand in Lisse met een chique uitstraling aan de buitenkant en een moderne inrichting binnen. Bij Chique & Simpel kun je genieten van a la carte gerechten, een 3, 4, of 5 gangen surprise-menu, eventueel gecombineerd met een bijpassend wijnarrangement, waarbij er zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met uw wensen.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 17 sept.
Oefenduel
Quick Boys6-2TOGB
Za. 21 sept.
Katwijk0-0Quick Boys
FC Lisse2-4VVSB
FC Rijnvogels3-1Rijsoord
HVC'101-0Valken '68
Soccer Boys1-2Kagia
VVSB (zat.)5-1Nieuwkoop
Rijnsburgse Boys1-1Jong Volendam
ONS Sneek3-3Ter Leede
Van Nispen (zat.)3-1DoCoS
SJC (zat.)2-0Warmunda
TEC1-1Noordwijk
Zo. 22 sept.
SJC3-2Quick '20
Hillegom5-1ASC
Foreholte3-2RKDEO
Altior1-3Teylingen
VSV1-1Van Nispen (zon.)