Het is weer woensdagavond, dus de hoogste tijd voor de VIDB Toto. Afgelopen week was de Toto moeilijk met de hoofdletter M. Zes wedstrijden is al geen makkie en er eindigden ook nog eens drie duels in een gelijkspel. Maar goed, niet getreurd. Vandaag weer een nieuwe kans op dat etentje bij De Klucht. Daarvoor moeten jullie vijf duels goed voorspellen.

Een wedstrijd die er op het lijstje met kop en schouders bovenuit steekt, is de derby tussen Rijnsburgse Boys en FC Rijnvogels. Menig Rijnsburger denkt niet graag terug aan het vorige onderlinge duel tussen beide ploegen. In de Districtsbeker vermorzelde Rijnvogels vorig jaar het elftal van toenmalig trainer Niek Oosterlee met maar liefst 5-1. Kortom: de Uien zijn uit op revanche. Beide ploegen snakken in ieder geval naar een overwinning. De laatste twee wedstrijden werden door zowel Rijnsburg als FC Rijnvogels niet winnend afgesloten.

Het duel tussen GVVV en Katwijk in de Tweede Divisie, de nummer drie tegen de nummer vier, is ook een ware topper te noemen. De mannen van Dick Schreuder lijken hun draai gevonden te hebben. De laatste twee duels werden met overtuigende cijfers gewonnen en dus zit Katwijk in de winning mood. Kunnen ze het GVVV van John de Wolf ook aan de zegekar binden en de derde plaats veroveren?

Nog een kraker
Als we het dan toch over toppers hebben, gaan we gewoon nog even door. In de zondagse Eerste Klasse A staat namelijk ook een echte kraker op het programma. SV Hillegom gaat op bezoek bij koploper Purmersteijn. De lijstaanvoerder staat vijf punten los van de Hillegommers en verloor dit seizoen pas een keer. Kunnen de blauw-witten het gat verkleinen of gaat Purmersteijn de koppositie verstevigen?

toto48

Je hebt tot aanstaande zaterdag 12.00 uur om jouw voorspelling achter te laten. Gebruik daarvoor de reacties hieronder, onze Facebookpagina, Twitteraccount of Instagramaccount. Je kunt je inzending ook mailen naar toto@voetbalindebollenstreek.nl. Bij meerdere goede inzendingen verloten we het diner. Succes!

257-20120414011817In de loop van de jaren heeft De Klucht zich ontwikkeld van eetcafé naar restaurant. Toch is De Klucht niet vergeten waar ‘het om draait’: gezelligheid en goed eten. Dat staat nog steeds hoog in het vaandel. Het is het kleurrijke en trouwe publiek dat Restaurant De Klucht in Noordwijk nog steeds tot een geliefd ontmoetingshuis voor jong & oud maakt.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 17 sept.
Oefenduel
Quick Boys20.00TOGB
Za. 21 sept.
Katwijk12.30Quick Boys
FC Lisse14.30VVSB
Rijsoord14.30FC Rijnvogels
HVC'1014.30Valken '68
Soccer Boys14.30Kagia
VVSB (zat.)14.30Nieuwkoop
Rijnsburgse Boys15.00Jong Volendam
ONS Sneek15.00Ter Leede
Van Nispen (zat.)15.00DoCoS
SJC (zat.)16.00Warmunda
TEC18.00Noordwijk
Zo. 22 sept.
SJC14.00Quick '20
Hillegom14.00ASC
Foreholte14.00RKDEO
Altior14.00Teylingen
VSV14.00Van Nispen (zon.)