Het is weer woensdagavond, dus de hoogste tijd voor ons populaire spelletje: de VIDB Toto. Omdat het diner gisteren niet is gevallen, blijft het etentje bij Chique & Simpel de prijs. Ook hoeven jullie niet zes, maar vijf duels te voorspellen.

Met twee absolute krakers komt er voor de voetbalfan een mooi weekend aan. In de zaterdagse Topklasse nemen streekgenoten Katwijk en Rijnsburgse Boys het tegen elkaar op, en in de Hoofdklasse B treffen Noordwijk en Quick Boys elkaar. Bij laatstgenoemde staat er meer op het spel dan bij het duel in de Topklasse. Het verschil tussen Katwijk en Rijnsburgse Boys is zodanig groot dat beide ploegen elkaar niet meer kunnen naderen. Bij Noordwijk en Quick Boys is dat wel anders. Daar is het verschil slechts één punt. Kan de ploeg van Jan Zoutman de koppositie behouden of nemen de Noordwijkers hem over?

Nu wel een winnaar?
In de Derde Klasse A staat het duel tussen de nummers drie en vijf op de rol: Teylingen – SJZ. Het uitduel eindigde onbeslist. Gaat er nu wel iemand met de driepunter het veld af?

Je hebt tot aanstaande zaterdag 12.00 uur om jouw voorspelling achter te laten. Gebruik daarvoor de reacties hieronder, onze Facebookpagina, Twitteraccount of Instagramaccount. Je kunt je inzending ook mailen naar toto@voetbalindebollenstreek.nl. Succes!

CS-logoChique & Simpel bevindt zich in een historisch pand in Lisse met een chique uitstraling aan de buitenkant en een moderne inrichting binnen. Bij Chique & Simpel kun je genieten van a la carte gerechten, een 3, 4, of 5 gangen surprise-menu, eventueel gecombineerd met een bijpassend wijnarrangement, waarbij er zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met uw wensen.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 20 aug.
Oefenduels
Valken '680-1DEM 2
Teylingen 2-0Kagia
Van Nispen (zat.)2-1FC Lisse 2
Wo. 21 aug.
Oefenduels
ARC20.00Foreholte
Do. 22 aug.
Oefenduels
Hoofddorp20.15Hillegom
Za. 24 aug.
Scheveningen14.30Katwijk
Ter Leede14.30VVSB
Hoek14.30FC Lisse
Rijnsburgse Boys15.00De Treffers
Quick Boys15.30Noordwijk
Oefenduels
Noordwijk 210.30Van Nispen (zat.)
FC Rijnvogels11.30SJC
Valken '6812.00Excelsior Maassluis 2
Kagia14.30VVSB (zat.)
Teylingen15.00Ter Leede 2
Zo. 25 aug.
Oefenduels
Hillegom14.00ZSGOWMS
Van Nispen (zon.)14.00Onze Gazellen